İbni Sina Ortaokulu

Belgegeçer : 0 212 570 92 51
WEB https://bakirkoyibnisinaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : OSMANİYE MAH. SIĞIRTMAÇ SOKAK NO13 BAKIRKÖY İSTANBUL
VİZYON : Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlaki değerler kazanmış,akademik başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan,örnek ve aranan,sürekli gelişen,yenilikçi,öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını ve bu çizgide bir demokrasi arayışını benimsemiş,ilişkilerinde ;dürüstlüğü,güveni,hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, kendisiyle barışık,zamanı iyi kullanabilen, eleştirel düşünme gücüne sahip, kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren, eşitlikçi, bilgiyi gelişimin ve saygınlığın kaynağı olarak gören, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen,bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER İlesan tarafından düzenlenen Korsana Hayır konulu slogan yarışmasında Türkiye 2.´liği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu şiir yarışmasında İlçe 1.´liği, Vatan konulu şiir yarışmasında Bakırköy ilçe 1.´liği, Atatürk konulu şiir yarışmasında Bakırköy ilçe 2.´liği, 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Yarışmasında ilçe 2.´liği, Bilim Olimpiyatlarında Gümüş Madalya... SPORTİF ETKİNLİKLER Yıldız Erkekler Futbol Müsabakalarında ilçe 1.´liği ve il 8.´liği, Bakırköy Küçükler Futsal Müsabakalarında ilçe 1.´liği, Bakırköy Mangala Turnuvasında Kız-Erkek kategorisi ilçe 3.´lüğü, Çocuk Oyunları Yakan Top müsabakalarında ilçe 2.´liği, Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca müsabakalarında ilçe 2.´liği,

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30-14:55
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : MERKEZİ SİSTEM
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Marmara Forum alış veriş merkezinin karşısında yer almakta olup metro,metrobüs ve tramvay hatlarına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Osmaniye Mah. Sığırtmaç Sk. No:13 Bakırköy/İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz,Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 Km uzaklıkta yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Atletizm, Masa Tenisi, Dart
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :